Élelmiszer technika
Al-Quds University
Kulcs információ
Campus helye
Abu Dis, Palesztina
Nyelvek
Avestan
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Aug 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Élelmiszeripar támaszkodik széles spektrumát folyamatok gyártására ez a hatalmas mennyiségű, hogy a ma a fajta étel. Geometriát használnakÉtel elveket Kémia, mikrobiológia És a mérnöki munka A tervezésben Élelmiszer- gyártási folyamatok .
A tanítási terv a Food Engineering Department összpontosít a hallgató a készségek és fogalmak food mérnöki és műszaki, melyek középpontjában A fejlesztés új élelmiszeripari termékek és tervezési folyamatok a termelés az ilyen élelmiszerek és kiválasztása csomagolóanyagok és tanulmányi Az érvényesség időtartama És a termék érzékszervi értékelése. Folyamat tervezés és ellenőrzés élelmiszer-feldolgozók, módszerekTermelés funkcionális élelmiszerek, élelmiszerek minőségellenőrzése termékek, valamint a menedzsment az élelmiszer gyárakÉs módszerei marketing élelmiszeripari termékek.
Amellett, hogy a mikrobiológiai és kémiai vizsgálatok, műszaki hallgatókÉtelHogy tanulmányozza az alapvető jelenségek, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a termelés élelmiszeripari termékek és azok tulajdonságait.
Tanítási terv készíti el a diplomások elvégzésére több és változatos feladatok az élelmiszeriparban, ami vált az iparág integrálja a high - tech és több folyamat alapuló technológia és kémia Alehioatin.
Food Engineering Department jellemzi, hogy a diplomások lesz jogosult a munkát a következő területeken: biotechnológia (biotechnológia) mérnöki és az élelmiszeripar.
Amellett, hogy dolgozik a különböző ágai az élelmiszeripar és a biotechnológia lesz a diplomások az osztály is minősítik, hogy a munka a gyógyszeriparban és a kozmetikai ipar és a kutatás a kutatóintézetekben érdekli a tudomány és az élet és a környezeti tervezés . Amint képes lesz munkát az érintett intézmények a kontroll az élelmiszeripar és a biotechnológia (Standards Institution), és képes lesz arra, hogy munkát tanácsadó cégek érdekelt étel- és környezeti fejlődését.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor in Food System: Menedzsment, Fenntarthatóság és Technológiák
- Parma, Olaszország