Táplálkozástudományi Bachelor
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Kulcs információ
Campus helye
Al Ain, Egyesült Arab Emírségek
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
AED 2 500 / per credit *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* hitelóránként
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A táplálkozási tudomány célja a táplálkozás, az egészség és a betegség közötti kapcsolat megértése. A táplálkozási tudomány program biztosítja a hallgatók számára az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú szerepének megértését a legtöbb betegség megelőzésében, kifejlesztésében és kezelésében. A program hangsúlyozza az alaptudományokat és az emberi táplálkozást azoknak a hallgatóknak, akik tervezik az egészséggel kapcsolatos szakmák, például orvostudomány, fogászat, ápolás vagy fizikoterápia további tanulmányait.
A program célkitűzései
- Tudás, készségek és szakmai értékek biztosítása a sikeres táplálkozási karrierhez és a posztgraduális képzésbe való potenciális belépéshez.
- Olyan diplomások felkészítése, akik demonstrálják a közösségi szolgálat, vezetés, kommunikáció, kutatási készségek, ismeretek és etikai értékek iránti elkötelezettségüket.
Tanulási eredmények a programban
A sikeres befejezése után a diákok képesek lesznek:
- Magyarázza el az emberi táplálkozás tudományos alapjait, táplálkozási igényeit, táplálkozási epidemiológiáját és kutatási módszereit.
- Végezze el a táplálkozás értékelését, az élelmiszerek tápanyagelemzését és az étrend tervezését egyének és csoportok számára.
- Mutassa be az élelmiszerláncot és annak hatását az élelmiszer-választásokra és gyakorlatokra társadalmi és viselkedési összefüggésekben.
- Mutassa be az etikus magatartást és a szakmai magatartás értékeit a helyes klinikai gyakorlatnak megfelelően.
- Fogalmazza meg ötleteit és véleményét az ételekről és a diétáról
- Értékelje a megfelelő elméleteket és módszereket (étrendi, kutatási, statisztikai) az egészségfejlesztés, az oktatás és a táplálkozással kapcsolatos vizsgálatok során.
- Hatékonyan végezzen és értelmezze a statisztikai elemzéseket döntéshozatal céljából a táplálkozás területén.
- Bizonyítsuk be, hogy képesek hatékonyan és hatékonyan működni egy csoportban.
- Hatékony kommunikáció szóbeli és írásbeli formákban, különféle közönségekkel.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Food With Nutrition BSc (Hons)
- Bath, Egyesült Királyság
Természettudományi alapképzés kémiából és technológiából (Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Kar)
- Prague, Csehország
BSc (Hons) táplálkozástudományból
- Twickenham, Egyesült Királyság