Professzionális főiskolai technológiai tudományok a kulináris művészetekben
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Kulcs információ
Campus helye
Kaunas, Litvánia
Nyelvek
Litván
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A kulináris művészet egyedülálló tanulmányi program Litvániában. A program célja, hogy felkészítse a kulináris művészet szakembereit az alapvető és fejlett élelmiszer -előállítási technológia ismereteinek alkalmazására, hatékonyan kezelje a nyersanyagbiztonsággal és -minőséggel kapcsolatos kérdéseket, szervezze meg az élelmiszer- és élelmiszerlánc -menedzsment folyamatokat, és értékelje az üzleti környezet változásait. A szakemberektől társadalmi felelősségvállalást várnak el, folyamatosan törekednek a személyes fejlődésre és az üzleti szolgáltatások hatékonyságára. terület
A Kulináris Művészetek Program végzősei élelmiszergyártási menedzserként, ügyvezető séfként, sous-chefként, élelmiszergyártási technológusként, élelmiszer-szolgáltató vállalat menedzserként és adminisztrátorként fognak dolgozni az élelmiszer-szolgáltatásban (éttermek, bisztró, kávézó-bárok, szállodák) és más vendéglátóipari cégekben.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Gasztronómiai fokozat
- Santander, Spanyolország
Főiskolai diploma konyhaművészetből és vállalkozói tudományból
- Paris, Franciaország
Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) / Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) (áthidaló)
- Toronto, Kanada