Kulináris művészeti szakprogram
Escuela Hotelera De San Juan
Kulcs információ
Campus helye
San Juan, Puerto Rico
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A kulináris művészeti szakember program arra képezi a diákokat, hogy belépő szintű szakácsként dolgozzanak szállodákban és éttermekben. Saját vállalkozást is indíthattak. A diákok elsajátítják a higiéniai és higiéniai ismereteket, a táplálkozást és a menütervezést, az alapvető professzionális főzési készségeket, a nemzetközi és kreol konyhát, a baromfit, a hús- és tenger gyümölcseinek vágási és előkészítési technikáit, a Garde jászolt, a svédasztalos előkészítési technikákat, az asztali kiszolgálást és a protokollt, a reggeli készítését, és finomságok, péksütemények, italszolgáltatás és mások. Az intézményben szerzett laboratóriumi tapasztalatok hozzájárulnak a képzési területeken a készségek fejlesztésének folyamatához. A konyhai menedzsment technikáit és a személyzet felügyeletét tanulmányozzák. A gyakorlati tapasztalatokat valós munkakörülmények között hajtják végre.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Gasztronómiai fokozat
- Santander, Spanyolország
Főiskolai diploma konyhaművészetből és vállalkozói tudományból
- Paris, Franciaország
Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) / Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) (áthidaló)
- Toronto, Kanada