Gasztronómia és Kulináris Művészetek Bachelor
Recep Tayyip Erdogan University
Kulcs információ
Campus helye
Rize, Törökország
Nyelvek
Török
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A program célja; megoldani a gasztronómia és a konyhaművészet területén tapasztalt problémákat; elemzi, megtervezi és javítja a szolgáltatási és minőségi kérdéseket; az üzleti élethez kapcsolódó karriertervek készítése; képes lesz megújulni az egész életen át tartó tanulás tudatában; ismeretek és tapasztalatok megosztása és terjesztése, turisztikai szakemberek oktatása, akik tudományos tanulmányokat végezhetnek az egyetemes ismeretek előállításáról.
Miután befejezte a tanulmány befejezéséhez szükséges időt, a diplomás dönthet úgy, hogy neveket készít egymás között, valamint a nemzetközi élelmiszer- és italgyártó vállalkozások, valamint szállodai vállalkozások konyhái között. Az egyetemi tanulmányait befejező hallgató akadémikusként folytathatja pályafutását olyan tudós címmel, aki kifejezi mesterképzését és doktori fokozatát. A program sikeres befejezése után mesterképzésben és doktori fokozatban fog tanulni más tudományterületeken, amelyek elfogadják az ezen a területen hallgatókat.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Kanada
Főiskolai diploma konyha- és gasztronómiai tudományokból
- Barcelona, Spanyolország
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Franciaország