Bachelor of Science (kitüntetések) az élelmiszer -tudományban és -biztonságban
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Kulcs információ
Campus helye
Hong Kong, Hongkong
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 - 4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
HKD 400 620 *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* az egész programra
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Program célja
A program célja, hogy felkészítse a diplomásokat mind az elméleti ismeretekkel, mind a gyakorlati készségekkel az élelmiszer -tudomány és -biztonság területén, beleértve az élelmiszer -kémiát, a táplálkozástudományt, az élelmiszer -mikrobiológiát, az élelmiszer -érzékelést és -értékelést, az élelmiszer -tervezést és a minőség -ellenőrzést, valamint az élelmiszer -biztonsági menedzsmentet. E modulok széles spektrumát úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a diákok kompetenciáját az élelmiszer-, táplálkozás- és vendéglátóiparban való hatékony teljesítményhez, valamint megoldják az élelmiszer -tudomány és -biztonság területével kapcsolatos technikai problémákat. Emellett általános menedzsment készségeket, valamint a helyi vagy tengerentúli élelmiszeriparban és a kapcsolódó iparágakban integrált tanulást biztosít a diákoknak, hogy erősítsék foglalkoztathatóságukat a versenyképes közösségben.
Szakmai elismerés
Ezt a programot a hongkongi kormány Élelmezési és Környezeti Higiéniai Osztálya (FEHD) hagyta jóvá. A tanfolyam sikeres elvégzése után a végzettek lefedik szakképesítésüket, és mentesülnek a vizsga alól, hogy megszerezzék az élelmiszer -higiéniai menedzser regisztrációját a rendszer keretében. A diplomások jelentkezhetnek minősített tesztelési szakemberekre a Hong Kong Tesztelés, Ellenőrzés és Tanúsítás Szövetsége (HKTIC) tesztelési szakmai tanúsítási rendszerébe.
Belépők
Képtár
Karrierlehetőségek
Karrierlehetőségek A diplomások a következő életpályákat folytathatják: Élelmiszertudósok / technológusok Higiénés felügyelők Minőség-ellenőrzési tisztviselők Élelmiszer-ellátási lánc auditorok Kormányzati egészségügyi felügyelők Élelmiszer-gyártási felügyelők Globális élelmiszer-vásárlók
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Természettudományi alapképzés kémiából és technológiából (Élelmiszer- és Biokémiai Technológiai Kar)
- Prague, Csehország
Élelmiszertudományi és táplálkozástudományi BSc szakmai tanulmányokkal
- Belfast, Egyesült Királyság
Élelmiszertudományi Bachelor kitüntetésekkel rendelkezik
- Toronto, Kanada