Bachelor of Food Technology kitüntetéssel
Massey University
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Auckland, Új-Zéland
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* a választott tanfolyamoktól függően
Bevezetés
Egyedülálló diploma Ausztráliában
Massey UniversityA Bachelor of Food Technology with Honors az egyetlen diploma Ausztráliában, amely egyesíti az élelmiszer -tudományt, az élelmiszer -ipari technológiát és az élelmiszer -ipari vállalkozást. A diplomásaink 75% -ának a diploma megszerzését követő hat hónapon belül van munkája.
Milyen érzés?
Az étel mindennapi életünk fontos része. Az élelmiszer -fogyasztás révén egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészségre és a jólétre. A világ gazdaságai új módszereket keresnek a nyerstermékek értékének növelésére, valamint biztonságos és tápláló élelmiszerek biztosítására a világ növekvő népességének táplálására.
Mindez kitűnő karrierlehetőségeket, kiváló fizetést és növekvő keresletet jelent az olyan emberek iránt, akik rendelkeznek az élelmiszer -technológia tanulmányozásával megszerzett készségekkel.
Egyedülálló képesítés
Massey UniversityA Bachelor of Food Technology with Honors több mint 50 éve állít elő diplomásokat az új -zélandi és a nemzetközi élelmiszeripar számára.
Ez az egyetlen diploma Ausztráliában, amely ötvözi az élelmiszer -tudományt, az élelmiszer -ipari mérnököt és az élelmiszer -üzletet. Ez többet ad, mint egy élelmiszer -tudományi diploma - technológiai, mérnöki és üzleti készségeket szerez, hogy tudását a kereskedelmi világban alkalmazza.
Nemzetközileg elismert élelmiszer-technológiai program
Diplomáját nemzetközi szinten is elismerik.
- A BFoodTech (Hons) program mindkét szakát az amerikai székhelyű Élelmiszer-technológiai Intézet (IFT) hagyta jóvá.
- Az élelmiszeripari mérnöki szakot a Engineering NZ akkreditálta szakmai mérnöki végzettségként a Washingtoni megállapodás értelmében, amely nemzetközi megállapodás (négyéves mérnöki diplomával egyenértékű).
- Az Élelmiszeripari Technológia szakot a Engineering NZ is akkreditálta szakmai mérnöki végzettségként a Sydney-i nemzetközi megállapodás értelmében (hároméves mérnöki diplomával egyenértékű).
- Massey University a világranglista 50 legjobb egyeteme közé tartozik az élelmiszer -tudomány és technológia területén (300 -ból), a Shanghai Ranking's Global Ranking of Academic Subjects szerint.
A munkaadók igényei szerint
A Massey élelmiszer -technológiai végzettségűek közül soknak van munkája, mielőtt befejezi a képesítését. Nemzetközi elismerésünknek köszönhetően a világ minden táján, valamint Új -Zélandon is dolgozhat.
Menjen egyenesen a munkába
Négyéves programként további képzés nélkül közvetlenül az élelmiszeripar kulcsszerepeibe léphet (például termékfejlesztés, folyamatfejlesztés vagy élelmiszer-tervezés). A négyéves program nagyszerű felkészülés a kutatói karrierre is, ha ez Önt is érdekli.
Dolgozzon valódi élelmiszeripari kérdéseken
A Massey élelmiszer -technológiai programja megtanítja azokat az alapvető és alkalmazott élelmiszer -technológiai készségeket, amelyekre karrierje során szüksége lesz. Nem csak az osztályteremben tanul, hanem gyakorlati laboratóriumi és műhelyfoglalkozásokon is, amelyek a valódi ipari problémákra és megoldásokra összpontosítanak. Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet az ipari szabványú élelmiszer-feldolgozó üzemekben. Az Ön oktatói aktív kutatók, sokan dolgoztak Új -Zélandon és a nemzetközi élelmiszeriparban.
Például az első évben a jövőben egy problémakörön dolgozik, és kreatív megoldásokat talál a problémára. A tanfolyamon végzett munkáit egy létrehozott webhelyen kell bemutatnia, amelyet a potenciális ügyfelek megtekintenek. Ebből a projektből néhány fantasztikus weboldal készült. Ez értékes készségeket ad a munkája kommunikációjában.
Több munkatapasztalat a tanulmányai során
A Massey élelmiszeripari technológiai diploma nagyon alkalmazott. A tanulmány utolsó évében az iparral fog együttműködni az ipar által támogatott projektekben, szorosan együttműködve az iparággal. Segít a valós problémák megoldásában, és segít a vállalkozásoknak, amelyekkel dolgozik.
A Massey -nél 900 órányi jóváhagyott nyári vakációra is szükség van (három nyári szünet alatt) az élelmiszeriparban. Ez több, mint más élelmiszer -képesítések Új -Zélandon, és azt jelenti, hogy az élelmiszeripar szélesebb körű megértésével, nagyszerű tapasztalatokkal jelentkezik önéletrajzához, és készen áll a munka megkezdésére az érettségi napjától.
Majors
Az élelmiszer-technológia tanulmányozása tudományos és mérnöki alapokon nyugszik. Egyesíti az alapvető tudományokat, a matematikát és a statisztikát, valamint az alkalmazott tudományokat és a mérnöki tudományt az üzleti és menedzsment szakmákkal.
A program több mint 50% -a teljes mértékben az élelmiszerekre összpontosít.
Az élelmezéstechnika alapszakon két kitüntetett szak van:
- Élelmiszeripari technológia - megtanulja, hogyan kell vezetni és irányítani az élelmiszertermékek fejlesztését az ötletek generálásától a termék bevezetéséig
- Élelmiszeripari mérnöki tevékenység - ezen a szakon a mérnöki elvekre fog összpontosítani, megtanulja, hogyan kell megtervezni a folyamatokat és felhasználni a technológiát hatékony élelmiszer -előállító rendszerek létrehozásához
Bár a beiratkozáskor ki kell választania az egyik ilyen szakot, meggondolhatja magát, amikor tanulmánya során többet megtud az élelmiszeriparról. Harmadik évének feléig kell választania a szakterületet.
Legfontosabb tényeket
- Kapható Aucklandben
- Kapható a Manawatū -n
- Négy év teljes munkaidőben
- Elérhető NZZ -ben tanuló nemzetközi hallgatók számára