Bachelor a gasztronómiában
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
Kulcs információ
Campus helye
México, Mexikó
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Jul 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Gasztronómia alapszakának megvan a szakmai ismerete, amely szükséges a munka terén történő teljesítéshez, helyi, regionális és országos szinten.
A szakmai kompetenciák azok a készségek és attitűdök, amelyek lehetővé teszik a diplomások számára, hogy szakmai tevékenységeiket fejlesszék, alkalmazkodjanak az új helyzetekhez, valamint szükség esetén átadják tudását, készségeit és hozzáállását a közeli szakmai területekhez.
Elemző és szintetikus készségek, alapvető kutatási készségek, tervezési és irányítási készségek, egészség- és biztonságmenedzsment, csapatmunka, hatékony kommunikáció, tárgyalási készség, vezetői és szolgáltatói hozzáállás.
Gasztronómiai koncepció kidolgozása és kezelése a kulináris potenciál diagnosztizálásával, az étlap tervezésével, a reprezentatív mexikói és nemzetközi konyhával, a pénzügyi és stratégiai irányítási eszközökkel, valamint a gasztronómiai szektor megerősítésére és a terület gazdasági fejlődéséhez hozzájáruló alkalmazandó előírásokkal.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Gasztronómiai fokozat
- Santander, Spanyolország
Főiskolai diploma konyha- és gasztronómiai tudományokból
- Barcelona, Spanyolország
Gasztronómiai fokozat
- Madrid, Spanyolország