üzleti informatika (bba)

Lahti University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

üzleti informatika (bba)

Lahti University of Applied Sciences

Business Information Technology (BBA)

&nbsp

Ez 3,5 éves program célja, hogy fejlessze a hallgatók "ismeretek és készségek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználja a modern intranet és internet-technológiák az üzleti életben. A program a képesítések megtervezésére és kivitelezésére a modern információs rendszerek alkalmazására fejlesztési módszerek és eszközök. Különös hangsúly kerül a grafikai szoftverek és a felhasználói felület, valamint a tárgy használatát és az alkatrészekkel kapcsolatos technológiákra. Tanulmányi lehetőségek közé tartozik az üzleti környezet is tanulmányokat.

&nbsp

Lesz képzett ki az IKT területén, és megtanulják, hogy megtervezzék és megvalósítsák az informatikai alkalmazások. A program ezen kívül magában foglal egy nagy üzleti tanulmányok és akkor lesz hatékony kommunikátor angol nyelven. A tanulási módszer gyakorlat-orientált.Amellett, hogy tanul elmélet lesz gyakorlati ismeretek megszerzésére szoros kapcsolatot vállalatok a Lahti területen, mint gyakornok, és a különböző IKT-projektek. Felé a végső
szakaszában a vizsgálatok, akkor írj egy szakdolgozat, ahol mind a elméleti tudás és gyakorlati készségek kombinálva formájában egy kutatási projekt, amelyet az ügyben cég.

&nbsp

&nbsp

Karrier lehetőségek


BBA egy általánosan elismert végzettség és a
így érvényes a nemzetközi munkaerőpiacokon. A Nemzetközi diploma Business Information Technology kiváló lehetőséget biztosít a munkákhoz, mint például az információs rendszerek elemzők, tervezők és eBusiness webmesterek Finnországban és külföldön egyaránt.

Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Finnország - Lahti
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Finnország - Lahti
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt