Hivatalos Leírás

Business Information Technology (BBA)

&nbsp

Ez 3,5 éves program célja, hogy fejlessze a hallgatók "ismeretek és készségek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználja a modern intranet és internet-technológiák az üzleti életben. A program a képesítések megtervezésére és kivitelezésére a modern információs rendszerek alkalmazására fejlesztési módszerek és eszközök. Különös hangsúly kerül a grafikai szoftverek és a felhasználói felület, valamint a tárgy használatát és az alkatrészekkel kapcsolatos technológiákra. Tanulmányi lehetőségek közé tartozik az üzleti környezet is tanulmányokat.

&nbsp

Lesz képzett ki az IKT területén, és megtanulják, hogy megtervezzék és megvalósítsák az informatikai alkalmazások. A program ezen kívül magában foglal egy nagy üzleti tanulmányok és akkor lesz hatékony kommunikátor angol nyelven. A tanulási módszer gyakorlat-orientált.Amellett, hogy tanul elmélet lesz gyakorlati ismeretek megszerzésére szoros kapcsolatot vállalatok a Lahti területen, mint gyakornok, és a különböző IKT-projektek. Felé a végső
szakaszában a vizsgálatok, akkor írj egy szakdolgozat, ahol mind a elméleti tudás és gyakorlati készségek kombinálva formájában egy kutatási projekt, amelyet az ügyben cég.

&nbsp

&nbsp

Karrier lehetőségek


BBA egy általánosan elismert végzettség és a
így érvényes a nemzetközi munkaerőpiacokon. A Nemzetközi diploma Business Information Technology kiváló lehetőséget biztosít a munkákhoz, mint például az információs rendszerek elemzők, tervezők és eBusiness webmesterek Finnországban és külföldön egyaránt.

1 további kurzus Lahti University of Applied Sciences »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date