érzékelő technológia

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tanuljon Bachelor's in Sensor Technology-t Hollandiában

A 240 ECTS Sensor Technology program négy évből áll: egy bevezető év és egy hároméves fázis. Minden évben két félévből áll. A diákokat elméleti osztályokon és gyakorlati laborok széles skáláján oktatják. A projekt csoportmunka minden félév belső eleme, amelyen a diákok kis csoportjai együtt dolgoznak a feladatokon. Az osztálytermi vizsgák mellett a működő prototípusok, demonstrációk és bemutatók megtervezése kulcsfontosságú a félév során. A lehetőségek végtelennek tűnnek. Körülbelül 500 különböző érzékelő található, amelyeket a tanulók a projektmunkában megvalósíthatók. Minden délután gyakorlati oktató jelen van a kreatív ötletek támogatásában. Továbbá a diákok önállóan dolgozhatnak biológiánkban, kémiai és elektronikai / IKT laboratóriumainkban. A diákoknak engedélyezniük kell a 3D nyomtatók, lézervágó, PCB marógépek és DNS-elemzők használatát.

Az érzékelő technológia mindenütt megtalálható

A Sensor Technology program olyan szakembereket hoz létre, akik az IKT és az elektronika nagyszerű megértését nyújtják. Minden diplomás nagy mennyiségű műszaki ismereteket, széles szakmai készségeket és vállalkozói tapasztalatot szerez, a program befejezésekor. A program a meglévő érzékelők kihasználása körül forog. Intelligens városok, intelligens mobilitás, okos ipar, okos telefonok, intelligens órák ... Mindenütt az érzékelők és az adataik segítenek. Az egészségügyben, a sportban, a mezőgazdaságban és az energiaszektorban is. Még olyan helyeken is, ahol nem számítasz. A program során a hallgatók részt vesznek az alkalmazott kutatásban az érzékelők alkalmazása révén a meglévő készülékek, termékek és szolgáltatások fejlesztése és fejlesztése érdekében, például az egészségügy, az energia, a szabadidő és a robotika területén.

Első év

Az első év szemeszterei az egészségügyre és az energiára összpontosítanak. A tananyag az érzékelőtechnológiával, az elektronikával, a matematikával, a számítógépes programozással, a biológiával és a kémiával kapcsolatos tantárgyak széles skáláját öleli fel, valamint kiterjedt angol és szakmai készségleckéket. A diákok megszerezzék a szükséges ismereteket, hogy belépjen a fő szakaszában a program.

Második év

Az alapképzés fő fázisa a második évben kezdődik. A tantárgyak a monitorozás és ellenőrzés, a jelfeldolgozás és a robotika témakörén alapulnak. Példák az idei témákra: modellezés és szimuláció, robotika, tárgyorientált programozás, adatkommunikáció az érzékelő hálózatokban és a vezérléselmélet.

Harmadik év

A harmadik év a hallgatók számára mélyebb ismereteket nyújt az érzékelők számára. Az egyes szemeszterek társadalmi szempontból releváns természete nyilvánvalóbbá válik az érzékelővel kapcsolatos problémák megoldásában a külső ügyfelek számára. A diákok a harmadik év során is személyesebbé tehetik a programot. Ebben az évben a témák a kutatás és fejlesztés és a tárgyak internetezése köré szerveződnek. A harmadik évben megkezdi diákcsaládjait más főiskolai hallgatókkal.

Negyedik év

A főiskolai program utolsó évében a diákok az alábbi területek egyikére szakosodhatnak: Kutatás és Fejlesztés vagy Vállalkozás. A kutatás-fejlesztés fókuszpontja erősíti a rendszerfejlesztéshez és integrációhoz szükséges gyakorlati készségeket, amikor egy érzékelő-intenzív érdeklődéssel rendelkező cég alkalmazza. A hangsúly A vállalkozói szellem erősíti a vállalkozói készségeket, amelyek szükségesek az új üzleti tevékenység indításához az érzékelő alkalmazási területén. Az első félévben a diákok egy teljes minor fűződő specializáció. Ezt követik a második félévben egy nemzeti vagy nemzetközi vállalat vagy szervezet érettségi projektje. A főiskolai program sikeres befejezése után a diplomás hallgatók nemzetközileg elismert Bachelor of Science diplomát kapnak.

Karrier kilátások

Sok diplomásunk olyan területeken fog foglalkozni, ahol a hangsúly az új rendszerek megteremtésén dolgozik, ezért műszaki tervezőkké válik. A diplomások kisebb része műszaki tanácsadókká válik. Ott is diplomásokat, akik válhatnak projektvezetők vagy egyetemi kutatók. Lehet még használni a vállalkozói készségek Önnél, hogy hozzanak létre a saját cég.

Hanze UAS Mester programok

Egy másik lehetőség egy mester program folytatása, mint a Sensor System Engineering. A mester program arra koncentrál, hogy releváns információkat és szolgáltatásokat találjon a nagy adatok között, a koncepció igazolásától a prototípusig.

Felvételi követelmények

Mind a holland, mind a nemzetközi hallgatók szívesen pályázhatnak a főiskolai programra. A nemzetközi hallgatóknak meg kell szerezniük középiskolai végzettségüket, amelyeknek meg kell egyezniük a holland HAVO diplommal. A matematika és a fizika is szükséges mindkét programba való belépéshez. Mivel az érzékelő technológiát angolul tanítják, valószínűleg be kell bizonyítania angol nyelvtudását, az iskolai végzettségtől és az állampolgárságtól függően.

www.hanzegroningen.eu/sensortechnology

Utoljára frissítve nov. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on t ... Tovább

If you choose to study at Hanze University of Applied Sciences, Groningen, you will be joining a learning community where we bring education, applied research and the business field together. And on top of that, you will be living in the best student city of the Netherlands. Kevesebb
Groningen , Groningen , Leeds , Vilnius , Assen + 4 Több Kevesebb