értékesítés

International Accelerator

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

értékesítés

International Accelerator

Rólunk Marketing

Üzleti kezdődik az értékesítés a termék. Nem számít, hogy milyen hatékonyan a terméket gyártották, hogy mennyire hatékonyan művelet kezelik vagy mennyire pontosan ezeket a műveleteket lehet elszámolni, nincs üzlet lehet sikeres anélkül, hogy az eladást. A fejlesztés, a promóció és a termékek értékesítését vezetni sikeres vállalkozások, nagy és kicsi.

Ennek Marketing nagy akkor nem csak tanulni az alapelveket marketing áruk és szolgáltatások, a fogyasztói magatartás, piackutatás és marketing stratégiát, akkor ki vannak téve a reklám, promóció, a kiskereskedelmi és értékesítési menedzsment, e-marketing, még a személyes eladási.

Ez a kitettség generál karrierlehetőségek minden területén a marketing, és hatékonyan felállítja a vezetői, sőt vezetői pozíciókban.

Mit várhat

Első év: Az Ön gólya és a másodéves éve, akkor koncentrálni kurzusok levonni az egyetem alaptanterv. Majd fen az írás, és a kritikus gondolkodás készségek és hogy be néhány üzleti alapjait: analitika, gazdasági és számviteli.

Másodéves: Ne habozzon, hogy hagyja abba a Hivatal Szakmai és Karrierfejlesztési. Még ha biztos vagy a fő- és a fajta munkát szeretne érettségi után, a karrier edzők segítségével egy szakmai és állásinterjúk.

Junior Év: A junior évben indul elveivel tanfolyamok. A második félévben lesz lehetősége van arra, hogy válasszanak több választani, és kezdenek összpontosítani azokra a területekre a marketing, hogy az Önt leginkább érdeklő. Az év végéig máris készen áll, hogy keressen egy szakmai továbbfejlesztése és fedezze fel ezeket az érdekeket.

Senior Year: Akkor már piackutatás, stratégiát a vezető évben, valamint a kidolgozásában elért természetesen a stratégiai menedzsment; és ha a fokozatok jók, akkor is van lehetőség, hogy folytassa független tanulmány és egy "kitüntetéssel" tézis.

Koncentrációk Marketing

A marketing mértékű felkészíti a tanulókat különböző karriert is. Míg koncentrálva speciális kurzus ugyanis nem köteles kitölteni a követelmények a marketing nagyobb vagy kisebb, az osztály kar sugallja kombinációja választható kurzusok, hogy maximalizálja a tanulók iskolai felkészülés konkrét karrier.

A marketing kar kidolgozott öt koncentrációs lehetőségeket, hogy irányítsák a diákok kiválasztásánál választani, hogy készítsen konkrét karrier. A koncentráció opciók: Fogyasztói Marketing, Sales Professional, Supply Chain értékesítés, ingatlan értékesítés, és kiskereskedelem.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Boston, Massachusetts
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt