Üzleti adminisztrációs fokozat a számítógépes információs rendszerek szakán

Általános információk

Program leírás

A számítógépes információs rendszerek egyik fő szakértője magában foglalja a szervezet információinak tanulmányozását és elemzését, valamint egy számítógépeket használó információgyűjtő és -feldolgozó rendszer megtervezését. A hallgatók a számítástechnikára, a számítógépes ismeretekre és más információs rendszerekre összpontosítanak.

Pittsburg State University a számítógépes információs rendszer program hallgatói számára két különálló hangsúlyt fektet: Információbiztosítás, Számítógépes biztonság és Rendszertervezés.

Információbiztosítás és számítógépbiztonság - hangsúly

Az információbiztosítás és a számítógépes biztonság foglalkozik a növekvő igényekkel a számítógépes rendszerek által tárolt és feldolgozott, valamint a modern kommunikációs hálózatok segítségével továbbított információk védelme mellett.

A program alapja az információ szerepének megértése a kortárs társadalomban, az információk tárolásának, továbbításának és előállításának technológiai eszközei, valamint annak biztosítása, hogy fontos, hogy az információk pontosak, bizalmasak és rendelkezésre álljanak.

A rendszer tervezésének hangsúlya

A Pittsburg State University a Rendszertervezés program a vállalkozások adminisztrációjának Bachelor Pittsburg State University támaszkodik, hogy környezeti tudatosságot biztosítson az információ szerepéről a vállalatban, és összekapcsolja azt az Információs Rendszerek Programmal, amely szilárd technológiai alapot nyújt a hallgató karrierjéhez. a számítógépes programozásban, a rendszer tervezésében és elemzésében, az adatbázis programozásában és adminisztrációjában, valamint az informatikai támogatásban.

Coding

Karrier lehetőségek

A program végzettsége számos szerepet betölt, többek között:

 • Iparági programozó
 • Informatikai támogató szakemberek
 • Programozó
 • Számítógépes rendszer elemző
 • Számítógépes információs rendszer menedzser
 • Számítógépes információs rendszer üzemeltetője
 • Adatbázis adminisztrátor
 • Hálózati és számítógépes rendszergazda
 • És még sok más

Alkalmazás

Ha nem felel meg a garantált követelmények egyikének sem, továbbra is javasoljuk, hogy jelentkezzen. Jelentkezését külön-külön felülvizsgálják.

 • A Pittsburg State University történő felvételi jelentkezés elkezdésekor kérjük, vegye figyelembe az online jelentkezés alábbi jellemzőit:
 • Az online alkalmazást úgy tervezték, hogy lehetővé tegye az előrehaladásnak megfelelő előrehaladást. Javasoljuk, hogy végezze el a folyamatot egy ülésen, de ha ez nem lehetséges, akkor kiléphet bármely szakasz megmentése után, és később térhet vissza, hogy teljesítse a többi részt.
 • Ha kérdése van az alkalmazás egy részével kapcsolatban, kérjük, kattintson az elem közelében. Egy doboz jelenik meg az adott elemmel kapcsolatos további információkkal.
 • Az alkalmazás egyes szakaszait a képernyő bal oldalán találja meg. Az egyes képernyők alján található folytatás gomb elmenti az ebben a szakaszban kitöltött információkat, és a következő szakaszba mozgatja.
 • Amint egy szakasz elkészült, a szakasz mellett egy a jelenik meg. Még mindig adhat további információkat a kitöltött szakaszhoz.
 • Felvételi jelentkezését csak az összes szakasz kitöltése után lehet benyújtani.
 • A jelentkezés feldolgozása előtt meg kell fizetni a jelentkezési díjat.
 • Ha diplomát kereső újoncként jelentkezik, győződjön meg arról, hogy van egy középiskolai átiratának másolata vagy más középiskolai tanfolyamának felsorolása, ideértve a GPA-t és a tanfolyam besorolását. Nem tudja pontosan kitölteni jelentkezését, ha ez az információ nem áll rendelkezésre. A pályázóknak fel kell tüntetniük a pályázaton tanfolyamokat, besorolásokat, kreditöket és teszteredményeket, amelyeket a Felvételi Hivatal felhasznál a kezdeti felvételi döntések meghozatalára. Kérésre hivatalos átirat (ok) és teszteredmények szükségesek az érvényesítéshez.
 • A felvételi kérelmet és az ösztöndíjakat február 1-jéig (vagy a tavaszi félévben kezdődő átcsoportosított hallgatók számára december 15-ig) vagy az összes szükséges átiratot és kiegészítő dokumentációt ki kell tölteni és be kell nyújtani, hogy jogosultak legyenek felvételi ösztöndíjra. A felvételi ösztöndíjak a finanszírozástól függnek. (A saját jelentésben szereplő információkat nem fogadják el ösztöndíj céljából).

Költség

Megfizethetőség, amire szüksége van. A kívánt rugalmasság. Az átalánydíjas tandíjprogramunk lehetővé teszi a nappali tagozatos hallgatók (legalább 12 kreditórába beiratkozott) és a végzős hallgatók (kilenc vagy annál több kreditóra) egységes tandíj fizetését, függetlenül a teljes kredit számától. Szeretne egy témát felfedezni a főbb területein kívül, vagy további kurzusokat vegyen igénybe a diploma megszerzésének felgyorsítása érdekében? Átalánydíjunknak köszönhetően további tandíj fizetése nélkül megteheti. Akár 10, akár 20 órát vesz, ugyanazt az árat fizeti.

Állami oktatás és szemeszter költségei (2019-2020 tanév)

Tandíj (átalánydíj, egyetemi díjakkal együtt) $ 3669
+ Könyvek és kellékek (becsült) 500 $
+ Residence Hall Living (becsült) $ 3998
Félév összesen (becsült)
Tanév összesen * (becsült)
$ 8167
$ 16.334

Állami oktatás és szemeszter költségei (2019-2020 tanév)

Tandíj (átalánydíj, egyetemi díjakkal együtt) $ 9341
+ Könyvek és kellékek (becsült) 500 $
+ Residence Hall Living (becsült) $ 3998

Félév összesen (becsült)
Tanév összesen * (becsült)

$ 13.839
$ 27.678

Nemzetközi hallgatói oktatás és szemeszter költségei (2019-2020 tanév)

Tandíj (átalánydíj, egyetemi díjakkal együtt) $ 18.682
+ Betegség- / balesetbiztosítás - 12 hónapos fedezet (kötelező) $ 1772
+ Könyvek és kellékek (becsült) 1000 $
+ Megélhetési költségek (becsült) $ 7996
+ Tájolás és a SEVIS megfelelősége $ 80
Tanév összesen * (becsült) $ 29.530


Ösztöndíjak és pénzügyi támogatás

A Pitt State számos lehetőséget kínál diákjainak ösztöndíjakhoz és pénzügyi támogatáshoz. Megértjük, hogy hallgatóként a hangsúlyt az osztályteremben kell kezelni, nem pedig a papírmunkára. A Hallgatói Pénzügyi Segítségnyújtási Iroda munkatársai itt vannak, hogy az Ön rendelkezésére bocsássák a szükséges információkat a pénzügyi támogatás helyes megválasztásához. A Pitt State hallgatók közel 80% -a kap valamilyen pénzügyi támogatást, ideértve:

 • Támogatások: olyan támogatás, amely nem igényli visszafizetést
 • Ösztöndíjak: díjak azon hallgatók számára, akik kiemelkedő tudományos eredményeket mutatnak, vagy megfelelnek olyan speciális kritériumoknak, amelyek nem igényelnek visszafizetést
 • Foglalkoztatás: hallgatóink kb. 10% -a az egyetemen dolgozik
 • Hitelek: kölcsönözhető szülőknek és / vagy hallgatóknak, és azokat vissza kell fizetni

Sok esetben a pénzügyi támogatást nyújtó hallgatói szakemberek segíthetnek ezeknek a lehetőségeknek a kombinálásában az egyéni igényeinek megfelelő személyes csomagba. A kapott támogatás mértéke azon alapul, hogy a család milyen mértékben járul hozzá az oktatási költségekhez. Fontos, hogy a pályázatokat már korán megkapja - A bejövő újoncok és a transzfer hallgatók felvételi ösztöndíjait az érkezés sorrendben kapják meg, amíg a finanszírozás kimerül. Az őszi félévre a jelentkezés február 1-jén, december 15-én esedékes a tavaszi félévre. Ezen határidők:

 • Felvételi jelentkezés
 • Ösztöndíj iránti kérelmek
 • Az összes szükséges dokumentáció (az önként jelentett információkat nem fogadják el ösztöndíj céljából)
Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Kevesebb