Értékpálya-menedzsment Bachelor

Általános információk

2 locations available

Program leírás

supply chain management

Rövid bemutatkozás

Az értéklánc-menedzsment 3½ éves teljes fokozatú programját angolul tanítják, és felkészíti a diákokat az üzleti és ipari karrierre. Meg fogja szerezni azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vállalatok nyersanyagokat kapjanak inputként, hozzáadott értéket nyújtsanak a nyersanyagokhoz különböző folyamatok révén, továbbá értékesítsenek készterméket az ügyfeleknek. Ezt az értékláncok elemzésével, fejlesztésével és innovációjával érik el a globális üzleti környezetben. A program a Campus Horsensben és a Campus Aarhus C-ben zajlik.

Tartalom és struktúra

Az Value Chain Management program célja, hogy áttekintést adjon az áruk előállításához és forgalmazásához vezető folyamatok hálózatáról. Megtanulod megnézni ezeket a folyamatokat egy általános perspektívából.

A program hét félévre terjed ki, amelyek több különböző témával foglalkoznak, mint például a piacorientált ellátási lánc menedzsment. Minden félév félévi projektvel zárul.

A program felváltja az egyéni munkát és a csoportmunkát, és a projektmunkával egyesíti az elméletet és a gyakorlatot. Az első félévtől kezdődően minden projektet a különböző vállalatokkal szoros együttműködésben fognak végezni, így lehetősége nyílik arra, hogy a valóságos kihívásokkal foglalkozzon.

A program ötödik félévében lehetősége van gyakorlati tapasztalatszerzésre munkahelyi időszakon keresztül, amely magában foglalja egy nemzetközi cég Dániában vagy külföldön való munkáját.

A 6. félévben egy profilt fog választani, míg az utolsó 7. félév a bachelor projektre összpontosít.

A program rugalmassága és a választási lehetőségek változatossága lehetővé teszi, hogy saját tanulmányi profilját és specializációját hozza létre.

Szakirányok és karrierlehetőségek

A program olyan témákra épül, amelyek két profilhoz vezetnek:

Globális üzleti fejlődés
Információs technológia és termelésmenedzsment


Az értéklánc-vezetők általában sokféle munkahelyen dolgoznak. Az, hogy ezek a munkák közösek, az, hogy a folyamat optimalizálására összpontosítanak.

A legtöbb értékláncvezető végül olyan pozíciókban talál munkát, amelyek vezetői kihívásokkal járnak, mint például:

  • Projekt menedzser
  • Beszerzési menedzser
  • Tervezési vezető
  • Logisztikai menedzser
  • Gyártásvezető

Felvételi követelmények

Követelmények a nemzetközi diákoknak:

  • Középiskolai vizsgáztatási bizonyítványok és oklevelek (kérjük, küldjön egy példányt az angol nyelvre lefordított iratok átiratáról).
  • A Nemzetközi és az Európai Baccalaureates. - A fenti igazolásoknak bizonyítaniuk kell, hogy az angol nyelvtudás megfelel a dán B-szintnek (minimum 2 év a középiskolában) és a B-szintű matematikában.
  • Az afrikai országokban, Bangladesben, Indiában, Pakisztánban, Kínában és a Fülöp-szigeteken az egyetemeken végzett főiskolai diplomák.
  • A jelenlegi angol nyelvi szint dokumentálása. Elfogadjuk a TOEFL tesztet, a TOEIC tesztet, az IELTS tesztet vagy a Cambridge ESOL tesztet.

A VIA University College angol nyelvvizsgáló tesztjéhez (VIAT / e) is választhat.

A brit, ausztrál, az amerikai, kanadai és új-zélandi középiskolai végzettséggel rendelkező anyanyelvűek mentesülnek az angol nyelvű felvételi követelmények alól.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Kevesebb
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Több Kevesebb