Építőmérnöki diploma

Általános információk

Program leírás

Az Építőmérnöki program a mérnöki tudományágak legrégebbi, számos olyan műszaki szakterületen áthidalva, amelyek nem függetlenek, hanem kölcsönhatásban vannak egymással.

Az építőmérnöki diplomások képesek lesznek megtervezni, megtervezni, megépíteni és fenntartani a fizikai és természetes módon épített környezetet, beleértve az épületeket is; utak; hidak; repülőterek; vasút; port; vízelosztó és szennyvízgyűjtő rendszerek; hulladékkezelő létesítmények; alagutak stadionok; tengeri struktúrák; gátak; és egyéb infrastrukturális projektek. A programba beiratkozott hallgatók fejleszteni fogják képességeiket, előrejutnak a mérnöki menedzsment területére, és felügyelik az egész projekt befejezését.

A szakmai továbbfejlesztés fokozásának további lehetőségei közé tartozik az ipari képzés; helyszíni látogatások; gyakorló mérnökök prezentációi; részvétel kutatási projektekben és versenyekben; részvétel az ASCE hallgatói fejezetben; és a hallgatók cseréjében való részvétel a Nemzetközi Szövetség a Technikai Szakértelem hallgatói cseréje (IAESTE) programon keresztül.

Ez a program Katar felé halad annak érdekében, hogy elérje a 2030-as jövőkép céljait. A program férfiak számára nyitva áll.

Belépés

A felvételi követelmények a jelentkezési típustól függően változnak (új, átutalásos, felvételi vagy nem fokozatbeli jelentkezők). Kérjük, vegye fel velünk a további információkat a felvételi követelményekről.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Tovább

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Kevesebb