Építőmérnöki alapképzés

Általános információk

Program leírás

Az UL Lafayette Építőmérnöki Tanszéke elősegíti az utat a jövőbeni sikeréhez.

Mérnöki diplomával megtervezheti és megépítheti az országot összekötő közlekedési rendszereket, létrehozhatja a szükséges védelmi rendszereket vízrendszereink számára, és meghatározhatja hídjaink és útjaink legjobb anyagait. Ilyen sokoldalúsággal és sokféle lehetőséggel az építőmérnöki végzettség a megfelelő út.

Az Építőmérnöki Tanszéken az ősi és modern mérnöki jellemzőkre összpontosítunk, amelyek befolyásolják és eldöntik, hogyan építjük fel és tervezzük meg az összes infrastruktúrát.

A nemzeti szinten kiemelt munkánk magában foglalja annak újbóli létrehozását, hogy a rómaiak hogyan emelték fel 5300 font tömböket, meghatároztuk, hogy az egyiptomi piramisok eltolódása mennyi homokot képes elviselni, a legjobb keverék kialakítását az aszfalt számára, a legjobb közlekedési rendszerek kialakítását a forgalmi torlódások enyhítésére, valamint a legerősebb szerkezetek a föld és a víz felett.

Az itt nyújtott gyakorlati tapasztalatok felkészítik Önt a környezeti, geotechnikai, szerkezeti, építőipari vagy közlekedéstechnikai karrierre. Dolgozhat együtt az ipari szakemberekkel az egész főiskolai karrierje során, kapcsolatokat alakíthat ki a vállalatokkal és az egyénekkel, így az iskolában betöltheti ezt a szövetkezetet vagy gyakorlatot, majd az érettségi után nagyszerű munkát végezhet.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The College of Engineering at the University of Louisiana at Lafayette is dedicated to educating world-class engineers who have the knowledge, skills, and abilities to improve the quality of life acro ... Tovább

The College of Engineering at the University of Louisiana at Lafayette is dedicated to educating world-class engineers who have the knowledge, skills, and abilities to improve the quality of life across the globe. Our college, our faculty, and our administration are known throughout the nation for outstanding engineering education, research, and public service. Our undergraduate student population has soared from approximately 1,100 to over 2,000 over the past few years, making Ragin’ Cajun Engineering the second largest engineering college in Louisiana. We've initiated numerous student development programs, including a leadership development program, engineering ambassadors, and several specialty minors. We are particularly proud that both our African-American and graduate student populations have increased by over 25 percent over the past five years — both go against the national trend. Kevesebb