Építészmérnöki diplomát

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Tapasztalja meg az építészet tanulásának új módját

A barcelonai La Salle-Ramon Llull Egyetemi Építészeti Egyetemen a célunk a professzionális piac igényeinek kielégítése, és ezért új módszertant választottunk azzal a céllal, hogy fokozatunkat minden egyes hallgatóhoz hozzáigazítsuk, elősegítve a kereszt -disciplináris készségek, valamint jövőképük és nemzetközi tapasztalataik bővítése.

A program eredeti megközelítésének köszönhetően minden hallgatónk egyetemi tapasztalata egyedi és személyes számukra. Tanulmányaik előrehaladtával a hallgatók különböző lehetőségeket választhatnak az építkezés felfedezéséhez, amely az egyéni érzékenységéhez igazodik.

A tanulás három kulcsfontosságú pillérre épül: Design Stúdió , Technika és Kultúra .

Dizájn stúdió

Ez a multidiszciplináris tanulás lényege, és magában foglalja a műhely , a projektek és a várostervezés tantárgyait. Ezek a tantárgyak egyetlen helyiségben zajlanak a campuson, az elsőéves hallgatók megosztják a teret a 4. és 5.éves hallgatókkal, ahol nemcsak magukat a tantárgyakat tanulják meg, hanem társaik és a projektek ismereteit is felszívják. amelyeket ugyanabban a térben hajtanak végre, multidiszciplináris módon.

Technika és kultúra

A hallgatók megtanulják az építéshez szükséges pontos technikát, miközben alkalmazzák a kritikus szellemet, amely lehetővé teszi számukra a folyamatos javítást és fejlesztést.

A végzettség e három pillére körül három alapvető pont kerül kidolgozásra, amelyek valóban megkülönböztetik a La Salle-Ramon Llull Egyetemi Építészeti Egyetemet :

Barcelona mint kutatási, elemzési és munkatermi osztály. Kihasználjuk a város gazdag hagyományát építészeti térként. A második ciklusban a hallgatók fejlesztik a barcelonai egységet, valódi projektekkel dolgozva a város számára.

A barcelonai campus , egyedülálló, kulturálisan gazdag és multidiszciplináris tér. A lehetőségek kiaknázása és kiaknázása céljából a Campus környékén a következő projekteket fejlesztik ki:

  • Campus hét: az összes egyetemi hallgató az egész egyetemen találkozni fog, hogy multidiszciplináris csapatokat képezzen
  • Campus opció: A 2. és a 3. évfolyam hallgatói választhatnak egy másik fokozatból, amelyet egyetemen tanítanak.
  • Campus egység: A 2. ciklus során multidiszciplináris munkát folytatnak más fokozatú hallgatókkal együtt, szimulálva azt a munkacsoportot, amelyet a valós világban találnak.

A nemzetközi tanulás és tapasztalat továbbra is a La Salle Campus barcelonai építésziskolájának egyik fókuszpontja . Amellett, hogy 100% -ban angolul is elsajátíthatja az egyetemi tapasztalatait a világ minden tájáról érkező hallgatókkal, a campuson különféle tevékenységeket folytatnak, hogy a hallgatók megtanulhassák és beépíthessék ezt a globális látást. Három nemzetközi gyakorlat van az egész fokon:

  • 1. év: Bevezető kirándulás az építészet felfedezéséhez. Ennek az első útnak az a célja, hogy a hallgatók megtanulják az építészet megtapasztalását, másképp nézzék meg a környezetüket, és megkezdjék elemző és kritikus szellemük felépítését.
  • A második / harmadik év során a hallgatók egy európai városba utaznak, ahol valós projekteket, műhelyeket és látogatásokat fejlesztenek.
  • A 4. / 5. év utazása a második ciklusban kiválasztott egységek alapján személyre szabott utazás. A célállomások az egyes hallgatók által választott modulokhoz kapcsolódnak.

Ezenkívül a nemzetközi építészeti stúdiókban szakirányok is végezhetők.

Nemzetközi vendégprofesszor: Nemzetközileg elismert tanárokat fogadunk, akik a második ciklusban tanítanak egységeket, és mesterkurzusokat kínálnak az első ciklusú hallgatóknak.

A vezető európai építészeti egyetemek ihletett módszertana, amely egyedivé tesz minket.

A La Salle Ramon Llull Egyetemen az építészettudományi fokozattal rendelkezik , és rendelkeznie kell azzal a hivatalos egyetemi végzettséggel, amely megköveteli az építészmérnöki diplomát és az építész gyakorlását.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad ... Tovább

La Salle Campus Barcelona - URL es un centro universitario internacional con más de cien años de historia, dedicado a la formación integral de las personas. Somos miembros fundadores de la Universidad Ramon Llull, primera universidad privada de Cataluña sin ánimo de lucro. Kevesebb