Építésmérnök

Általános információk

Program leírás

A TJ Smull Mérnöki Főiskolán szilárd alapot szerezhet a mélyépítés minden területén, ideértve a környezetvédelmi rendszereket, a geotechnikai tervezést, a szerkezeti elemzést, a szállítást és a vízkészleteket. Különféle felsőbb szintű választható kurzusokkal folytathatja érdeklődésre számot tartó területeket - például a várostervezés vagy a szerkezeti tervezés -. Nemrégiben adtunk hozzá egy környezetvédelmi mérnöki koncentrációt azok számára, akik többet szeretnének megérteni az értékes környezetünk védelméről.

Tudományos programunk szigorú. Várják, hogy keményen dolgozzanak és kihívást kapjanak. De nem kell hangsúlyozni, mert támogató és együttműködő környezetet kínálunk. Professzoraid, mérnöki hallgatók és ONU öregdiákok lesznek a barátok és a családod. Segítenek abban, hogy sikerrel járjon, és nyitva hagyják az ajtót az Ön számára.

A diploma megszerzésekor készen áll a jövőre, akár az Ohio Közlekedési Minisztériumának útszakaszai tervezésére és felügyeletére, akár egy fejlődő nemzet falujának vízproblémáinak megoldására, egy mérnöki cég kereskedelmi terveinek felügyeletére, vagy akár saját vállalkozás létrehozása is.

Valós megoldások a valódi problémákra

Építőmérnöki oktatása eleget tesz a kihívást jelentő tanfolyamoknak a valós tanuláshoz. Csapatprojekteken dolgozik, és megoldja a tényleges ügyfelek számára a mérnöki kihívásokat. Nem csak az osztályban elsajátított ismereteket alkalmazza, hanem lehetősége nyílik vezetési, csapatmunka, kreativitás és vállalkozói készség fejlesztésére is. Ezek a készségek nélkülözhetetlenek minden sikeres mérnök számára.

107037_13.jpg

A végső tanulási környezet

Örülünk, hogy idén ősszel megnyithatjuk a vadonatúj James Lehr Kennedy mérnöki épületet. A 105 000 négyzetláb méretű létesítmény 600 hallgató befogadására képes, és több mint 10.000 négyzetlábnyi nagyszabású projektet és tervezési helyet kínál főkő projektekhez, versenyképes tervezési projektekhez és egyéb közvetlen iparági részvételhez. Ezenkívül rugalmas helyet biztosít, amely különféle projektekhez igazítható, és több mint 2000 négyzetláb méretű kutatólaboratóriumokkal rendelkezik, amelyek önmagukban létezhetnek, vagy nagyobb területekké kombinálhatók nagyobb projektekhez.

Szerezzen nagy hatású előnyt

100% -kal büszkélkedhetünk a co-op foglalkoztatási lehetőségekkel rendelkező hallgatók számára, akik a junior év második félévében kezdődnek és egy évig folytatódnak. Diákjaink együttműködése olyan ismert cégeknél, mint a Marathon Petroleum és a Kokosing Construction.

Az elmúlt öt évben az építőmérnöki nagyvállalataink átlagosan 91% -a talált teljes munkaidős mérnöki munkát, vagy beiratkozott a végzős iskolába a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül.

A beton kenu nem oximoron

A konkrét kenu verseny az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. A hallgatók kizárólag betonból épített és versenyző csónakokat építnek - mind műszaki dicsőség érdekében. A verseny oktatás, kitartási teszt és a hagyomány egy felejthetetlen élménybe csomagolva. Csapattagként 50 éves felhalmozott tudáson fog alapulni, és versenyben állhat az ország legjobb iskoláinak mérnöki hallgatóival. A beton kenu a Smull College of Engineering számos versenyképes tervezőcsoportjának egyike.

107033_4.jpg

Tanulási eredmények

Küldetés: Az építészmérnöki osztály küldetése az egyetemi oktatás általános tudományos, kollégiumi és professzionális légkörének biztosítása, amely révén a hallgatók felkészülnek az építkezés karrierjére.

A misszió végrehajtása érdekében az osztály:

 • Adjon meg egy programot, amely felkészíti a hallgatókat a belépő szintű szakmai foglalkoztatásra vagy haladó szintű tanulmányokra a végzős szintre, azáltal, hogy egy olyan tantervet kínál, amely a mérnöki, természettudományos és matematikai alapok erős hátterére épül, és az építőmérnöki alapelvek széles körére épül fel.
 • Gondoskodjon a koncentrációs területekről, a kiskorúakról és a munkatapasztalat lehetőségéről együttműködő oktatási program révén.
 • Biztosítson megfelelő minőségű és méretű hallgatói testületet, amely aktív az egyetemi közösségben.
 • Biztosítson oktatókat, akik kiválóan képesek egyetemi ösztöndíjra, és akik aktívan foglalkoznak szakmájukkal.
 • Biztosítson gyakorlati fizikai eszközöket, ideértve az osztálytermeket, laboratóriumokat és a támogató területeket.
 • Intézményi kötelezettségvállalást kell biztosítani az adminisztráció, a pénzügyi források és az intézményi eszközök terén.

Program oktatási célkitűzései: Építőmérnöki programunk öregdiáitól elvárjuk, hogy elérje:

 • Előrelépés az építkezésen belüli szakmai helyzetbe tudásuk, készségeik és hozzáállásuk alapján.
 • Elismerés a mérnöki problémák megoldásához és az esztétikát, a biztonságot és a fenntarthatóságot figyelembe vevő tervezési megoldások kidolgozásához.
 • Jó hírnév a szakmai erőfeszítések felelősségteljes és etikus módon történő elvégzésében.
 • Szakmai fejlődés a karrierje során történő elkötelezettség révén.

Diákok eredményei: A diploma megszerzéséig az építőmérnöki szakon hallgatók:

 • Képes azonosítani, megfogalmazni és megoldani a komplex mérnöki problémákat a mérnöki, tudományos és matematikai alapelvek alkalmazásával
 • Képesség a mérnöki tervezés alkalmazására olyan megoldások előállítására, amelyek megfelelnek a meghatározott igényeknek, figyelembe véve a közegészségügyet, a biztonságot és a jólétet, valamint a globális, kulturális, társadalmi, környezeti és gazdasági tényezőket
 • Hatékony kommunikáció egy sor közönséggel
 • Képesség felismerni az etikai és szakmai felelősségeket a mérnöki helyzetekben és megalapozott döntéseket hozni, figyelembe véve a mérnöki megoldások globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban bekövetkező hatásait.
 • Az a képesség, hogy hatékonyan működjön egy olyan csapatban, amelynek tagjai együttesen vezetnek, együttműködő és befogadó környezetet teremtenek, célokat tűznek ki, feladatokat terveznek és teljesítik a kitűzött célokat
 • Képesség megfelelő kísérletek kidolgozására és lefolytatására, adatok elemzésére és értelmezésére, valamint mérnöki megfontolások felhasználására következtetések levonására
 • Az a képesség, hogy szükség szerint új ismereteket szerezzen és alkalmazzon, megfelelő tanulási stratégiák alkalmazásával.

107032_3.jpg

Diákszervezetek

A Mérnöki Főiskolán számos aktív és díjnyertes hallgatói szervezet működik. A csoportok közül egy vagy többben való részvétel révén lehetősége nyílik a hálózatépítésre, vezetővé válni, élethosszig tartó barátokra, ismereteket szerezni a választott szakmáról, önkéntességről, utazásokra regionális és nemzeti konferenciákon stb.

Közös Műszaki Tanács (JEC)

Ez a csoport a Mérnöki Főiskola tanulmányi testületét képviseli. A tagok szorosan együttműködnek a Műszaki Főiskola dékánjával, a karral és a hallgatói szervezetekkel. Célja, hogy fokozza az együttműködést és a kommunikációt minden csoport között.

Az Ohio Northern (ION) újítói

Ez az új csoport innovatív hallgatóknak szól, akik érdeklődnek a fizikai tér és a formatervezés iránt. A csoport a fizikai környezet javítására összpontosít, amelyben a hallgatók az egyetemen tanulnak.

Amerikai Építőmérnökök Társasága (ASCE)

Az ASCE az Egyesült Államok egyik legrégebbi mérnöki társasága. 1852-ben alakult. Ez a szakmai csoport továbbra is releváns és aktív, és a szakmai ismeretek fejlesztésével, valamint az építészmérnöki gyakorlat fejlesztésével arra törekszik, hogy az egész világon javítsa az életminőséget. Az ASCE házigazdája a Beton kenu és az Acél híd versenyek.

Nők Mérnökök Társasága (SWE)

Ez a szakmai szervezet nyitott olyan férfi és női mérnökök előtt, akik elkötelezték magukat amellett, hogy tudatosítsák a további női mérnökök szükségességét, és ösztönözzék a fiatal nőket, hogy fontolják meg a mérnöki szakon való fokozódást. ONU fejezete támogatást nyújt a női hallgatók számára, és társadalmi tevékenységeket nyújt.

Phi Sigma Rho

Ez a csoport a nők társadalmi testvére a műszaki vagy a műszaki technológia területén. A nővérek fejlesztették ki a személyes integritás legmagasabb színvonalát, törekednek az akadémiai kiválóságra és barátságokat alakítanak ki, amelyek egész életen át tartanak.

Theta Tau

Theta Tau a legrégibb, legnagyobb és legfontosabb testvériség a mérnökök számára. ONU fejezete segít a tagoknak a magas szintű professzionalizmus fejlesztésében és fenntartásában, miközben tartós barátságokat alakítanak ki. Minden mérnöki nagyvállalkozót ösztönözni kell a csatlakozásra.

Tanterv

128 hitelórára lesz szüksége az építőmérnöki alapképzés (BSCE) megszerzéséhez. Javasoljuk, hogy a választható óráit vegye igénybe olyan koncentráció vagy kiskorú céljának elérése érdekében, amely megfelel az Ön érdekeinek és szenvedélyeinek.

107027_106848_11.jpg

Pályakezdőink különbséget tesznek az egész világon.

Függetlenül attól, hogy közvetlenül a diploma megszerzése után lép be a munkaerőbe, vagy folytatja az oktatást az egyetemi iskolában, a Smull Műszaki Főiskola felkészíti Önt a sikerre. Az ONU mérnöki diplomája szilárd alapot biztosít a jövőbeli tanuláshoz, amely még több karrierlehetőséget nyithat meg. Befolyásolhatja az állami infrastruktúrát és a politikát kormánymérnökként. Mérnöki tanácsadóként innovatív tervezési megoldásokat dolgozhat ki sokféle ügyfél számára. Vagy átalakíthatja a mérnöki és építészeti rajzokat papírról valósággá a közszektorban.

126476_logos05.png

Gondolj a sikerre

Trevor Bert, építészmérnök

"Úgy tűnik, hogy egy kisebb iskola kevesebb lehetőséget kínál, de valójában éppen ellenkezőleg igaz. Az a tény, hogy az ONU kisebb, lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljön egymáshoz a professzorokkal és társaikkal. Ez egy olyan élmény, amelyet nem kapsz nagyobb és ez segít abban, hogy az ONU inkább családként érezze magát, mint csupán iskolát. "

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, E ... Tovább

Ohio Northern University is an independent, comprehensive University located in the scenic village of Ada, Ohio. The University comprises five colleges: Arts & Sciences, Business Administration, Engineering, Pharmacy and Law. Since our inception in 1871, we’ve been devoted to developing students who are ready to immerse themselves and progress to the next level? in everything they do. Kevesebb